MÉRETTÁBLA SZÁRAZ BÚVÁRRUHA ALÁÖLTÖZŐ AJÁNLAT

BARE FILOZÓFIA

  • A MEGFELELŐ SZIGETELÉS ELÉRÉSE: Ha már van néhány merülésed, akkor biztosan megtapasztaltad azt, hogy merülés vége felé már nem a legjobb a hőérzeted és várod a merülés végét. Ennek nem kellene így lennie!

  • A LEGJOBB ILLESZKEDÉS ELÉRÉSE: Egy merülésen átlagosan 40-60 percet is a víz alatt töltünk és még hozzájön a merülés előtti, utáni időszak is, melyet már a ruhában töltünk. Ez így együtt már 70-80 perc is lehet és nagyon nem mindegy, hogy mennyire érzed komfortosan maga a ruhádban. Az anatómiai szabás és megfelelő helyen megfelelő nyúlékonyság kialakítás megoldást kínál erre.

  • MÉRETVÁLASZTÉK MINDEN TESTALKATRA: A Bare egyedülállóan kínál 17 féle férfi és 12 féle női standard ruhaméretet. A búvár vékony és magas, vagy alacsony és tömzsi, esetleg a csípője szélesebb lenne, ezek a jellemzők a Bare méretkínálatban standard jellemzők, hogy mindenkinek a legjobb méretű búvárruhája lehessen.

 

A BARE TÖRTÉNETE

A búvárkodás mindenkinek mást és mást is jelenthet. Lehet ez az élőlények, a környezet tanulmányozása, a fényképezés, filmezés, vagy éppen új dolgok felfedezése, de bármit is jelentsen számunkra, egy biztos, mindannyian kényelmesen, komfortosan szeretnénk érezni magunkat a víz alatti világban.

Több, mint 38 éve, mi itt a BARE-nál kifejlesztettük és megteremtettük a nedves és a száraz búvárruha típusok széles választékát. Minden BARE búvárruha tökéletes kényelmet, hőszigetelést, és a víz kizárását biztosítja a merülés során - bármilyen környezetben.

Folyamatosan igen széles termékskálát biztosítunk különböző merülési körülményekre és igényekre, úgy, hogy közben soha nem tévesztjük szem elől a legfontosabb szempontot: a SZIGETELÉST.
Gyáraink három kontinensen, Észak-Amerikában, Európában és Ázsiában is megtalálhatóak, így egyedülálló lehetőséggel rendelkezünk, hogy a globális búvár -piac változó igényeit a leggyorsabban, ugyanakkor költséghatékonyan kiszolgáljuk. Talán ez is a magyarázata annak, miért úgy váltunk ismerté a világban, mint "A Búvárruha Cég".

Ahhoz, hogy a búvárruha melegen tartson és kényelmes is legyen egyben, a legfontosabb szempont kétségkívül a búvárruha ILLESZKEDÉSE. Több búvárruha és búvárfelszerelés gyártó úgy beszél a "megfelelő illeszkedésről", mintha azt a márkájuk már évekkel ezelőtt megvalósította volna. Pedig ez nem így van! Az ILLESZKEDÉS (angolul: FIT), vagyis a szabás valójában egy tudományos fejlesztés... mi még 38 évnyi tervezési és a szabásminták területét szintén érintő tapasztalattal is folyamatosan tanulunk és újra tanulunk, hogyan alkossunk olyan szigetelő búváröltözetet, mely a búvár komfortérzetét és megjelenését egyaránt javítja. Közben a búvárok elvárásai is fejlődtek, ami a komfortérzetet és a megjelenést illeti. Míg néhány évvel ezelőtt a legtöbben elfogadták, hogy 5-6 búvárruha méret közül a végfelhasználó búvár nagy része megtalálja a megfelelőt, cégünk ma 29 különböző mérető búvárruhát kínál a két nemnek, nem csak konfekció méretben.

Az új technológiánk példa nélküli gyorsasággal gondoskodott arról, hogy a búvár megértse azt az alapvető tényt, miszerint a búvárruha szabása és illeszkedése bármi másnál többet számít.
Az új sztreccs anyagok elterjedése, az új bélés és a különböző bevonatok lehetővé tették a búvárruha gyártók számára, hogy vonzó kinézetű, új tulajdonságokkal rendelkező búvárruha típust kínáljanak, melyek látszólag a kényelmet hangsúlyozzák. De vajon ez biztosan így van?
Ezek nem helyettesíthetik a jól bevált, 3 dimenziós, anatómiailag kialakított szabásmintát – és mi EZT hívjuk BARE ILLESZKEDÉSNEK!
Egy sztreccs anyag nyúlik, igazodik és ráformálódik a búvárra. Azonban ott, ahol megnyúlik, ott el is vékonyodik és veszít a szigetelő értékéből már a felszínen. A víz alatt a lágy, puha sztreccs könnyebben összenyomódik, és tovább veszít a szigeteléséből és így elveszíti az egyik legfontosabb értékét a szigetelést!

A fejlesztéseinknek köszönhetően megtaláltuk a megfelelő módját, hogy kihasználjuk a sztreccs előnyeit, úgy, hogy nem veszítünk szigetelést. Újdonság például az új "PROGRESSIVE STRETCH" konstrukció, vagyis a megfelelő rugalmasságú és tartósságú anyag alkalmazása a megfelelő helyen; a figyelemre méltóan rugalmas, de mégis tartós és gyorsan száradó anyag, a HYDROSTRETCH alkalmazása is.
Egy másik fejlesztés eredményeként a szabadalmaztatott ATR rendszernek köszönhetően egy neoprén száraz búvárruha könnyen, egyedül is felvehető, a mozgás sokkal szabadabb bennük. A szintén BARE fejlesztésű NST, vagyis "átszúrás mentes technológiánknak" köszönhetően tartósabb, jobb búvárruhákat tudunk készíteni.

Az egyik legújabb és talán legforradalmibb újításunk a sztreccs-átlélegző szárazruha az SB System, melynél a ruha összes rétege egyformán és négy irányba nyúlékony, mely által egy soha eddig nem tapasztalt kényelmet biztosít a búvár számára. A ruha sokkal testhezállóbb lehet, sokkal kényelmesebbé válik és megszűnt a páralecsapódás fogalma is a ruhán belül, akár a felszínen, akár a víz alatt.

Ezek az új anyagok és technológiák még inkább lehetővé teszik számunkra, hogy a szlogenünk szellemében tevékenykedjünk: "AZ ILLESZKEDÉS A LEGFONTOSABB"