MÉRETTÁBLA SZÁRAZ BÚVÁRRUHA ALÁÖLTÖZŐ AJÁNLAT

Bare 5/3mm Ultrawarmth csuklyás aláöltöző Női

Az ultrawarmth búvárruháknál egyedülállóan a világon Celliant infravörös technológiát használnak, ami a test leadott hőjét, felhasználható infravörös energiává alakítja. A ruha anyagában thermo-reaktív ásványt ágyaztak, ami reagál a test leadott hőjével és infravörös energiává konvertálja és vissza sugározza a test felé, ezzel fokozva a keringést és a meleg érzetet.


5/3mm Ultrawarmth csuklyás aláöltöző jellemzői:

  • Extra nyúlékony neoprén anyag kombinálva Celliant infravörös technológiával a magas hőszigetelés érdekében,
  • 5 mm vastag csuklya, és 3 mm vastag anyag a testrészen
  • Speciális ragasztott és lapos varrások
  • Maszkpánt tartó a csuklya hátulján
  • Fekete színű
  • Méretek:2, 4, 6, 8, 10, 12, 14
32 600 Ft

Ajánlott kiegészítők

Bare Bare Velocity Ultrawarmth 5 mm

A világ legmelegebb nedves búvárruhája. A velocity ultrawarmth búvárruháknál egyedülállóan a világon Celliant infravörös technológiát használnak, ami a test leadott hőjét, felhasználható infravörös energiává alakítja. A ruha anyagában thermo-reaktív ásványt ágyaztak, ami reagál a test leadott hőjével és infravörös energiává konvertálja és vissza sugározza a test felé, ezzel fokozva a keringést és a meleg érzetet.

Bare 3mm Ultrawarmth Gloves

Bare 3 mm-es ultrawamth kesztyű egyadülálló, Ceilant infravörös technológiával készült, anyagába thermo-reaktív ásványt ágyaztak, ami reagál a test leadott hőjével és infravörös energiává konvertálja és vissza sugározza a test felé, ezzel fokozva a keringést és a meleg érzetet.