MÉRETTÁBLA SZÁRAZ BÚVÁRRUHA ALÁÖLTÖZŐ AJÁNLAT

Az Elastek lényege

Full-Strech búvárruhát már jó ideje gyártanak, azonban az Elastek egy olyan full-strech búvárruha, melyhez átvettük a legendás, anatómiailag formált 3D-s BARE szabásmintát. Emellett olyan értékes részletek teszik az Elastek búvárruhát egyedivé és különlegessé, mint a színben harmonizáló G-lock cipzár, az előkelő dizájn és a különlegesen színvonalas kivitelezés.

Az új BARE Elastek búvárruha modelleknél a legújabb neoprén anyagot használjuk, melyre egy különleges, selyempuha bevonat került. Semmi sem gátolja a rugalmasságot, és a bőrön viselve kellemesebb érzést nyújt, mint eddig bármilyen neoprén. Emellett az Elastek ruha 3D szabásminta alapján készült: csak helyezz a Bare Elastek ruha mellé egy másikat és nem csak érezni,de látni is fogod a különbséget!

Ez a 3D szabásminta demonstrálja elkötelezettségünket és szakértelmünket, miközben a versenytársaink ruhái meglehetősen egyszerűek. A szabásminta a kulcsa a magas komfortérzetnek és a jó hőszigetelésnek, és neki köszönhetően sokkal kisebb feszítő erők hatnak a varrásokra is.

Vegyük közelebbről szemügyre az Elastek ruhát: színes varrások, fényes 3D-s festékanyagok, letisztult minták, rozsdamentes cipzár kocsi, új még elasztikusabb térdvédő rész, és így tovább. Ha te olyan búvár vagy, akinek fontosak az apró részletek és egy rendkívül nyúlékony anyagú búvárruhát szeretnél, akkor az Elastek a lehető legjobb választás számodra!