MÉRETTÁBLA SZÁRAZ BÚVÁRRUHA ALÁÖLTÖZŐ AJÁNLAT

Bare Szárazruha fejlesztés

Már több mint 38 éve gyártunk szárazruhákat, melyek minden szempontból megfelelnek a technikai- és sportbúvárok, illetve a vízvédelmi szervezetek által támasztott magas követelményeknek és terhelésnek. Az alábbiakban választékot nyújtunk azokból az innovatív előnyökből, melyekkel egy a BARE által készített szárazruha rendelkezik.


NST – Átszúrás nélküli illesztés (Non Stitch Technology)

Ez az új technológia lehetővé teszi, hogy minden fajta neoprén búvárruhát átszúrás nélkül tudjunk készíteni. A hagyományos átbökéses varrással szemben itt a ragasztás kívül és belül is egy vulkanizált szalaggal van pluszban megerősítve. Ez az exkluzív, a BARE által használt technológia optimalizálja a búvár szárazruhák kidolgozását, garantálja a szárazruhák magas minőségét és a hosszú távú tartósságát is.

NST

 

ATR – Automatikusan visszahúzódó derékrész (Automatic Torso Recoil)

A szabadalmaztatott ATR rendszer a búvár számára elképesztő rugalmasságot biztosít a hajoláshoz, felnyúláshoz illetve térdeléshez. Mindezt egy elrejtett, elasztikus, nyúló-visszahúzódó betét biztosítja a búvár számára, mely a ruha alsó és felső részét köti össze rugalmas módon. Ez a forradalmian új módszer szükségtelenné teszi a kényelmetlen ágyékhevedert.

 

SWT – Hegesztés technológia

Egy poliuretán réteggel bevont szalagot forró levegővel felhevítünk és az illesztésére tesszük. A felmelegítés aktiválja a szalagon lévő ragasztót, ami a varrásra illesztve összeköt az anyaggal. Ez a kombináció erősebb, mint amilyen az anyag eredetileg volt, létrehozva egy elszakíthatatlan szegélyt.

 

Trilam HD anyag

Ezt az anyagot az elöl cipzáras Tech Dry és a hátul cipzáras Pro Dry modellekhez is használjuk. Butyl gumi található a két anyagréteg között, melytől ellenállóbb és rugalmasabb lesz a trilaminált anyag.