MÉRETTÁBLA SZÁRAZ BÚVÁRRUHA ALÁÖLTÖZŐ AJÁNLAT

Bare Aqua Trek

A Bare Aqua-Trek I. száraz búvárruhát Cordura anyagból készítíik. Tartós, jól szellőző, tervezésénél legfőbb szempont az eddigi legkönyebb trilaminált szárazruha megalkotása volt. 

Bare HDC Expedition HD2 Tech Dry

Az eddigi legellenállóbb BARE ruha, a HDC Tech Dry speciálisan a technikai és a barlangi búvárok számára kialakított változata.

Bare HDC Tech Dry

Az eddigi legellenállób BARE búvárruha azoknak a búvároknak, akiknek igazán kemény felszerelésre van szükségük.

Bare Trilam Coast Guard Techdry száraz búvárruha

Ez a teljesen piros száraz búvárruha, jó láthatóságot biztosít a rossz látási körülmények között dolgozó búvároknak. A beépített csuklya, és az alatt lévő nyakmandzsetta, fokozott védelmet biztosít, a szenyezett vízben. 

Bare Trilam Commercial HD pro dry

A Bare Haevy Duty Nylon trillaminált anyagából készült. Rendkívül ellenálló a környezetei hatásokra. A megfelelő aláöltözővel bármilyen hőmérsékletű vízben használható. Hátsó cipzáras modell.

Bare Trilam Pro Dry száraz búvárruha

Az extra könnyű súlya és a kényelmes fazonja miatt az egyik legkedveltebb trilam száraz búvárruha, 2014-től megújult dizájnnal!

Bare Trilam Tech Dry Száraz Búvárruha

Könnyű súlyának, új fejlesztésű anyagának és újszerű design-jának köszönhetően  az egyik legkeresettebb száraz búvárruha. A trilam anyaga erősebb és flexibilisebb az eddigi anyagokétól.

Bare X-Mission Tech Dry

A Bare legújabb, 2015-ös modellje kimondottan technikai búvárkodásra tervezett száraz ruha. Gyárilag kantárral és két tech zsebbel szerelve.